Elène Vaye

Haar liefde voor zingen en muziek is er altijd al geweest. Van jongs af aan zong ze zelfbedachte liedjes en speelde ze in IMG_4202professionele musicalproducties. Tijdens haar middelbare schooltijd volgde ze in de weekeinden lessen aan de Musicalvooropleiding voor talentvolle jongeren.

Elène is zang gaan studeren aan het conservatorium ArtEZ, waarna ze de kans kreeg in Duitsland aan de German Musical Academy haar studie te vervolgen. In 2008 is ze daar cum-laude afgestudeerd en kreeg de titel Uitvoerend Musicalartiest. Vervolgens heeft ze nog 3 jaar een Master Zangstudie gedaan, waar Elène zich is gaan specialiseren in het schrijven van haar eigen liedjes en zich is gaan ontpoppen als Singer/Songwriter.

Haar vakkennis geeft ze vol passie door en ze heeft een eigen zangschool in Terborg en is medeoprichter van Musicalschool FAME, dé musicalschool in de Achterhoek.

Sinds 2008 vormt Elène samen met Judith een succesvol muzikaal duo. Ze voelen en vullen elkaar op muzikaal gebied haarfijn aan.

Meer informatie over Elène Vaye is te vinden op www.elenevaye.com